اطلاعیه پلیس فتا راجع به کلاهبرداری با سیم کارت
در سال 1372 بود که در روزنامه ها خبر با تیتر عرضه سیم کارت در بازار کشور به افراد اطلاع رسانی شد. در اوایل سالی که سیم کارت ها عرضه می شدند، خرید آنها به صورت ثبت نامی از طریق مخابرات بود. پس از سال ها که در بازار کشور گوشی های هوشمند عرضه شدند اپراتور ها تغییرات و پیشرفت های زیادی را در ابعاد فیزیکی و داخلی ایجاد کردند. بدین ترتیب میتوان گفت در حال حاضر سیم کارت ها دنیای گسترده و مهمی را برای افراد ایجاد کرده اند که نه تنها یک ابزار ارتباطی بلکه ابزاری برای بسیاری از کسب و کار ها شده اند. اما متاسفانه برخی از افراد از این پیشرفت سیم کارت سوء استفاده کرده اند و به وسیله سیم کارت توانسته اند کلاهبرداری های زیادی انجام دهند. اما دیگر جای نگرانی نیست چرا که پلیس فتا با زحمات شبانه روزی خود توانسته تعداد زیادی از کلاهبرداران و سودجویان را دستگیر و آنها را به سزای اعمال خود برساند. حال پلیس فتا به تازگی از دستگیری گروهی از کلاهبرداران سیم کارت اطلاع رسانی کرد.
رئیس پلیس فتا استان آذربایجان غربی از شناسایی شخصی که با سوء استفاده از سیم کارت فرد دیگری، مزاحمت ایجاد کرده بود شناسایی گردید.
سرهنگ اکبر نصرتی در تشریح این خبر افزود: یکی از شهروندان جهت شکایت از فرد یا افرادی که تصاویر خانوادگی وی را در شبکه های اجتماعی منتشر کرده بودند و علاوه بر ایجاد مزاحمت، اقدام به تهدید و آزار هم می کردند، به پلیس فتا مراجعه نمود.
طی اقدامات پلیسی و فنی کارشناسان مربوطه، صاحب سیم کارتی که مزاحمت از طریق آن صورت گرفته بود، شناسایی شد. در بررسی های بعدی مشخص شد صاحب سیم کارت از مزاحمت اطلاعی نداشته و سیم کارت در اختیار پسر وی می باشد.
در روند تحقیقات صورت گرفته از پسر فرد صاحب سیم کارت، وی اظهار بی اطلاعی نمود ولی در نهایت به جرم متکب شده خود اعتراف کرده و اقرار کرد که به علت خصومت شخصی و با هدف انتقام جویی از طریق سیم کارت پدرش، مزاحمت ایجاد کرده است.
سرهنگ نصرتی رئیس پلیس فتا استان آذربایجان غربی به شهروندان هشدار داد: باتوجه به اینکه مالک اصلی، مقصر هرگونه سوء استفاده از سیم کارت است، دارندگان سیم کارت باید در نگهداری سیم کارت های خود دقت لازم را داشته و از واگذاری آن به فرد دیگری خودداری نمایند.
وی در پایان اعلام نمود: پلیس فتا به صور شبانه روزی آماده پاسخگویی شهروندان می باشد و عموم مردم می توانند مشکلات خود در خصوص فضای مجازی را با مراجعه حضوری به این پلیس، استفاده از سایت پلیس فتا به آدرس www.cyberpolice.gov.ir و تماس با مرکز فوریت های سایبری به شماره 096380 در میان بگذارند.